Intermittent failure to engage ADD - TTORA Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-01-2008, 06:33 PM Thread Starter
Veteran Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Aurora, CO
Posts: 833
Intermittent failure to engage ADD

My rig refused to engage the ADD Saturday morning. It would let me manually shift into 4H or 4L, but the ADD light would not come on. For the first several attempts (over many hours and 160 miles) it would not only not light the light, but it would not power the front wheels. Then at OCG after a few whacks on the rocks the front wheels engaged, but still no light. Then about half-way through the run the green 4WD light came on as well.

I can now engage 4WD at will again, but am afraid the failure will re-occur.

Any help in trouble-shooting this intermittent problem would be greatly appreciated.

2004 Tacoma Reg Cab, armor, lockers
Don_G is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TTORA Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engage 4WD While Moving? stefantheterrible Newbie Tech 16 07-25-2007 02:01 AM
Locker won't engage smoby Early Tacoma Tech 6 06-29-2007 07:30 AM
4WD will not engage citrustaco Early Tacoma Tech 15 03-27-2007 09:17 AM
4wd Won't Engage thadiceman Newbie Tech 0 02-12-2007 08:10 PM
My Locker Won't Engage 02toyo_taco Newbie Tech 15 02-27-2006 10:07 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome