I need Toyota TIS access - TTORA Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 09:20 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 460
I need Toyota TIS access

I can't access the Toyota TIS because my credit card is in Canada and it needs a US one.

Anyone wants to register and provide me the user/login and I will paypal them the $.

In exchange, if you have a '09 I can provide the full FSM and wiring diagrams. I can get you anything else from it too, but I think most is readily available online except for the '09.
BeachBoy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 12:14 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 460
btw it's only $15, I'm not trying to fraud anyone here hehe. come on! I need it to check on rear sensors to see if swapping my axle (to a locker one) is worth it or I should sell it.
BeachBoy is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 12:19 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 2008
Location: CedarTucky
Posts: 4,068
What do I have to do? Linky perhaps? I could help ya out.

Blue Ribbon Coalition #4847

'05 Tacoma DCSB on Tons
NwiTACO is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 12:25 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 460
https://techinfo.toyota.com/

basically, you pay a 2 day subscription and download all the files you need (full service manuals, wiring diagrams, body shop manuals with exact simensions (good if you build your own stuff) and tranny manual).

the only problem is that toyota canada does not offer this and I can't register with my canadian credit card.

I need the '09 wiring diagram essentially in order to compare with the '06 that I bought to swap the rear axle.
BeachBoy is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 01:15 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 2008
Location: CedarTucky
Posts: 4,068
Done. PM sent. Hope you get what you need.

Blue Ribbon Coalition #4847

'05 Tacoma DCSB on Tons
NwiTACO is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 07:45 PM
Senior Member
 
shawnD2's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Ontario, Canada
Posts: 117
I live in Canada and use TIS all the time. Just put in a US Zip code (I use 90210) and it works fine.

Shawn
shawnD2 is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 08:27 PM
I just got laid... off.
 
wslytoy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Madison, Ms
Posts: 5,213
Quote:
Originally Posted by shawnD2 View Post
I live in Canada and use TIS all the time. Just put in a US Zip code (I use 90210) and it works fine.

Shawn
hahaha 90210... Big Tori Spelling fan?

New(to me):
2006 Sport Edition 4WD 4Runner
2.5" Bilstein 5100 in front
1.5" spacer out back
265/75R17 Mickey Thompson ATZ's
Eagle Series 140 in 17x8


OLD:
05' TRD 4x4
96' Tacoma 2.7 Ext Cab 5spd w/ a mod or 2

85' 4Runner Build Up Thread
wslytoy is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 07-06-2009, 08:57 PM
Senior Member
 
shawnD2's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Ontario, Canada
Posts: 117
I know!!! I'm ashamed!! Perhaps I shouldn't have admitted it on the internet.

It was the only zip code that came to mind, and which I new the city off the top of my head.

Shawn
shawnD2 is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 07-07-2009, 02:36 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 460
I tried, but it says the credit card address doesn't match

anyway, I got access now. but it's WAY more difficult than I thought to download the files...
BeachBoy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TTORA Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does Toyota make a Access Cab 2.7 Prerunner JimF PreRunner Tech 21 12-03-2008 09:18 AM
2005 Toyota Tacoma Access Cab Prerunner V6 2wd nubreed71 Vehicles/Trailers 0 04-17-2008 12:00 PM
05 Toyota Tacoma Access Cab V6 4x4 for sale VA 05RedTacoma Vehicles/Trailers 0 03-15-2006 11:33 AM
03 Toyota Tacoma V6 Access Cab Parts for Sale mr2dude2000 Parts/Electronics/Wheels/Tires 3 07-28-2005 06:13 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome