sluggish 3.0 - TTORA Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-26-2011, 08:36 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 12
sluggish 3.0

hey guys. I recently bought a 1991 toyota pickup extra cab with the 3.0. It ran great for the first week or so then started having problems. It was reading 4 codes; knock sensor, egr system, air intake temp and running lean. I cleared the codes and now it is only reading two codes. Code 24(Intake air temp signal), and 31(Air flow meter circuit or Vacuum sensor signal fault). I need to get this problem resolved but not too sure where to start and would rather not take it to a mechanic. If anybody has some info it would be greatly appreciated. Thanks. geoff
ggutierrez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-27-2011, 12:24 AM
SoCal President
 
sparky's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rancho Cucamonga, CA
Posts: 2,044
I wish I could help you out. The only advice I can give you is to make sure to post this on the national forum as well. Either under Newbie Tech or Truck Tech. Good luck!

SOLD '04 Tacoma XtraCab
1994 LC Locked F/R

SoCal Forum

SoCal Site
sparky is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-27-2011, 05:01 PM
Veteran Member
 
Ebruddah's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I'm in L.A., TRICK!
Posts: 2,876
Send a message via AIM to Ebruddah
Gawdamn son...

You should have gone on the forum sooner... 3.0s are notorious for failing. How were you able to transfer ownership of this without doing an emissions test? It would have never passed emissions with all that going!

97 Tacoma 4x4 V6, Savage Offroad Armor, Bilstein 1" all around w/add a leaf....
Ebruddah is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TTORA Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sluggish After TPS Install Ritchie Performance/Engine/Exhaust 14 03-04-2010 05:26 AM
sluggish engine start Riverwood Newbie Tech 5 06-15-2009 05:06 PM
Is your automatic as sluggish as mine? whitetaco02 Pickup/Early 4Runner Tech 6 07-15-2006 09:16 PM
My Taco is sluggish in the morning AR10fan Early Tacoma Tech 10 03-02-2005 04:03 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome