TTORA Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #1
Posted earlier in wrong forum, sorry to inconvienance the "late" model guys with my ignorance.

Finally after months the hesitation, skips, and misses the problem is solved. My 98 2.7 would act like it was cutting out in the middle of a gear, any gear. As long as you were accelerating it was fine and it idled just fine. After changing the wires, plugs, fuel filter, playing with every vacume line, O2 sensors etc. I finally got a CEL. Previous trips to checks codes never revieled any. This time it showed TPS and 54 bucks later problem is solved and runs like a champ. Thanks for all the suggestions from earlier posts. :D
 

·
Registered
Joined
·
38 Posts
kjwrad said:
Posted earlier in wrong forum, sorry to inconvienance the "late" model guys with my ignorance.

Finally after months the hesitation, skips, and misses the problem is solved. My 98 2.7 would act like it was cutting out in the middle of a gear, any gear. As long as you were accelerating it was fine and it idled just fine. After changing the wires, plugs, fuel filter, playing with every vacume line, O2 sensors etc. I finally got a CEL. Previous trips to checks codes never revieled any. This time it showed TPS and 54 bucks later problem is solved and runs like a champ. Thanks for all the suggestions from earlier posts. :D
Anytime that dam little lite comes on go by an "AutoZone" they check and give you the code numbers for free.
Changeling
 
1 - 2 of 2 Posts
Top