TTORA Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #1
Any ideas? This does not appear to be a good thing :confused: ... I just backed it out of the driveway and pulled back in. Tranny fluid is leaking from one of the extra adaptor plate holes, and it's not at the bottom :mad:

Please tell me I dont have to pull this thing back out!

 

·
Going John Galt
Joined
·
31,845 Posts
BenMaster said:
Any ideas? This does not appear to be a good thing :confused: ... I just backed it out of the driveway and pulled back in. Tranny fluid is leaking from one of the extra adaptor plate holes, and it's not at the bottom :mad:

Please tell me I dont have to pull this thing back out!
try cleaning it out with some degreaser and then sealing that hole with gasket goop.

then call Jim on Mon morning ;)
 

·
Registered
Joined
·
2,244 Posts
Especially odd in light of all the talk in the last couple days about the tail housing supposed to be dry- you put that new seal in the tranny output like you were supposed to?
How long has the crawler been in there? I know its red so it should be obvious, but is there room in the tranny for another quart (as in a quart+ leaked back to the tail housing).
Etc.
 

·
Registered
Joined
·
1,034 Posts
Looks to me like the tailshaft seal failed, or you put the wrong one back in. Its going to have to come back out and be fixed..... My :2cents: On the bright side, its better its that seal than a seal within the crawler....You'd have to pull it out and rebuild the whole thing like I did....twice. :mad:
 

·
Registered
Joined
·
2,244 Posts
RaideRNatioN said:
You'd have to pull it out and rebuild the whole thing like I did....twice. :mad:
6 times now in and out and 2nd time dis/assembling :D
 

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #7
I bet...

RaideRNatioN said:
Looks to me like the tailshaft seal failed, or you put the wrong one back in. Its going to have to come back out and be fixed..... My :2cents: On the bright side, its better its that seal than a seal within the crawler....You'd have to pull it out and rebuild the whole thing like I did....twice. :mad:
Thanks guys - I bet I screwed up the seal since I did take the case out and put it back 3 times getting the rear crossmember and body clearancing where it needed to be. Oh well, it seems like I am getting pretty good and it now anyway. :eek: Sometimes I wonder if I will every get to drive this thing!
 

·
Registered
Joined
·
1,034 Posts
Thanks guys - I bet I screwed up the seal since I did take the case out and put it back 3 times getting the rear crossmember and body clearancing where it needed to be. Oh well, it seems like I am getting pretty good and it now anyway. :eek: Sometimes I wonder if I will every get to drive this thing!
Dont sweat it. As said above, we've all pulled these things and rebuilt them now a couple times...well most of us.

It took me a year to get my 98 SAS dialed in to where I like it so be patient. Itll all come together :D
 

·
Going John Galt
Joined
·
31,845 Posts
Dont sweat it. As said above, we've all pulled these things and rebuilt them now a couple times...well most of us.

It took me a year to get my 98 SAS dialed in to where I like it so be patient. Itll all come together :D
and people ask me why I had Inchworm do the install...:rolleyes:
 

·
Registered
Joined
·
2,473 Posts
Been there and done that. I had Jim on speed dial when I was putting mine in. I think it was in and out 3-5 times. :) Hang in there!!

Tim
 
1 - 10 of 10 Posts
Top