TTORA Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
110 Posts
Discussion Starter · #1 ·
1999 3.4L Tacoma 112,000 miles
Lately I have seen a slight amount of coolant around the top radiator hose. Its dried up and looks crusty. Its just barley seeping out from around the hose. Its really a very small amount. My truck hasn't been running hot, or leaking coolant anywhere else. The coolant level in my radiator hasn't gone down at all, and this has been going on for several months. I was just wanting to know if I need to go ahead and put a new hose on, it is not visably cracked or worn, but I don't know how long it's been on there. What do you guys think?
Thanks,
Mark
 

·
Deal Master
Joined
·
2,775 Posts
marktaylor99 said:
1999 3.4L Tacoma 112,000 miles
Lately I have seen a slight amount of coolant around the top radiator hose. Its dried up and looks crusty. Its just barley seeping out from around the hose. Its really a very small amount. My truck hasn't been running hot, or leaking coolant anywhere else. The coolant level in my radiator hasn't gone down at all, and this has been going on for several months. I was just wanting to know if I need to go ahead and put a new hose on, it is not visably cracked or worn, but I don't know how long it's been on there. What do you guys think?
Thanks,
Mark
- Go ahead & change the hose- replace the clamps too-
instead of the spring style clamp get the ones available at any parts store

- There could also be tiny pinsize holes/cracks in the radiator
 
1 - 2 of 2 Posts
Top