TTORA Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Ok heres what I got: 95 tacoma with a 2 1/2in rancho suspention lift on 33x12.5x15

Heres the problem: If you couldn't guess the tires rub, but not much.

Options: 1'' body lift, or a 2'' body lift, or do some trimming.

I hate body lifts but if a 1'' will work I will do it. I also am nervous about trimming because the truck looks nice and I want it to stay that way. I anyone has any suggestions please give me a holler Thanks Ryan :confused:
 

·
Registered
Joined
·
4,295 Posts
you could try throwing on some fiberglass fenders...should help a bit
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
oh, yeah...you will probably need more lift with the 12.50s especially...my 285s rubbed with 2.5" until the trimming, of course, but with the extra width...it's gonna be either a lot of trimming and/or a BL
 

·
Premium Member
Joined
·
191 Posts
I had the same setup last summer and even with the pichweld mod and trimming of the front bumper valance I had rubbing. Though those two mods made a WORLD or difference in the amount of rubbing that I had.

Also You didn't say what wheels you are running, I had stock wheels and there was terrible rubbing no matter what I did. After swithching to 15x8 with 3.75 of back spacing it helped, but with those big wide tires it still rubbed.

I installed a 2" body lift and that completely took care of the problem, looking back at it I think a 1" would have been plenty. Also if you do a BL re-use your stock washers they are WAY better than the ones that come in the kit. In fact I would use both to be on the safe side.
 

·
Registered
Joined
·
134 Posts
AK95Taco said:
I had the same setup last summer and even with the pichweld mod and trimming of the front bumper valance I had rubbing. Though those two mods made a WORLD or difference in the amount of rubbing that I had.

Also You didn't say what wheels you are running, I had stock wheels and there was terrible rubbing no matter what I did. After swithching to 15x8 with 3.75 of back spacing it helped, but with those big wide tires it still rubbed.

I installed a 2" body lift and that completely took care of the problem, looking back at it I think a 1" would have been plenty. Also if you do a BL re-use your stock washers they are WAY better than the ones that come in the kit. In fact I would use both to be on the safe side.
do you have any pics of your rig??? i am doing 3" suspension and 2" body and i want to see what it looks like?
 
1 - 7 of 7 Posts
Top