TTORA Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Discussion Starter #1

·
Registered
Joined
·
369 Posts
nice pics man later
 

·
Registered
Joined
·
279 Posts
Are you fitting 33's with 3" of lift. How bad you rubbing, cause it looks like your rear fenders are pretty full of tire at full stuff. Nice pics by the way
 

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Discussion Starter #4
01tacoTRD said:
Are you fitting 33's with 3" of lift. How bad you rubbing, cause it looks like your rear fenders are pretty full of tire at full stuff. Nice pics by the way
They rub but not bad at all, they poke just inside of the fender, and yeah those are 33's, Leaf springs were at full flex, at least most of the time, they were hitting the bumpstop right at the point of rubbing.
 

·
Registered
Joined
·
551 Posts
Like everyone else said . . . nice pics. Have been looking for pics of the dark green Tacomas on black wheels. Like it a lot.
 

·
Registered
Joined
·
436 Posts
MidwestTaco95 said:
They rub but not bad at all, they poke just inside of the fender, and yeah those are 33's, Leaf springs were at full flex, at least most of the time, they were hitting the bumpstop right at the point of rubbing.
in this pic it looks like your leaf spring it in a strain or somethin. may be the pic, but looks like it to me. http://community.webshots.com/photo/293397272/293402766DgQGuM
looks like the rear portion of spring is too long or shackle is too short...
 

·
Registered
Joined
·
169 Posts
Discussion Starter #7
1 - 7 of 7 Posts
Top