TTORA Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Riddle me this: Last night while driving at dusk (head lights on)i noticed that my driver side turn signal was staying on my dashboard. I then turned my lights off and the dash board signal turned off. I then checked the turn signals left and right by turning them on and they worked fine with the lights off. As soon as i turned the lights back on the signal on my dash stayed on as well as the one on the outside. Then i thought i'd check to see what my hazards would do...now this gets bizzar. I hit the hazards and my parking lights, tail lights, liscense plate lights all blinked. Soon there after the hazard froze and all lights were on. I've looked over all the fuses and check for a bad groud. Clean the terminals on my battery and still can't figure it out. I gave the dealership a ring and they said to drop my truck off so they could have a look - being the doosh bags they are. Any one have this problem? What to do?
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Those bastards at U-haul! They are the root of my problems! Here's the deal. After ripping my dash apart. Testing my signal relay and hazard relay. I figured I’d check the connection u-haul made when they installed my wiring harness for my hitch. First, they made a crappy ground to the frame. Secondly, the connectors that were used were corroded beyond belief. So i decided that I’d just get rid of the harness altogether and i removed it completely. Everything runs perfect now. Thanks for consuming my whole xmas weekend with this project u-haul!
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top