TTORA Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
607 Posts
Discussion Starter #1
I have to say after reading about some people's problems with their Tacomas on here that I have never realld had any mechanical issues with my truck at all other than a squeak here or there. I feel sorry for anyne who does, but overall, those Japs make one fine truck!
 

·
Premium Member
Joined
·
4,997 Posts
97TacoDude said:
I have to say after reading about some people's problems with their Tacomas on here that I have never realld had any mechanical issues with my truck at all other than a squeak here or there. I feel sorry for anyne who does, but overall, those Japs make one fine truck!
Not sure about the '05 trucks, but up through '04 they were put together in Fremont, CA.

Later,
....Mike
 

·
Registered
Joined
·
148 Posts
Hmmmm....... too funny....

Most of the problems seem to with the US made/designed portions of the truck....

Which, I believe, is just about everything except the motor, tranny, and maybe the rear axle....How many problems have you heard about concerning those components vs the rest of the truck?....LOL
 

·
Registered
Joined
·
607 Posts
Discussion Starter #4
Yes but the engineering and machining is done in Japan. Anyone can bolt stuff together :)
 

·
Registered
Joined
·
150 Posts
No problems with mine except when i turn my system up above 35 on the volume my roof rattles really good, Oh and theres a little rust issue with toyotas gotta get that fixed.
 

·
Registered
Joined
·
360 Posts
97TacoDude said:
I have to say after reading about some people's problems with their Tacomas on here that I have never realld had any mechanical issues with my truck at all other than a squeak here or there. I feel sorry for anyne who does, but overall, those Japs make one fine truck!
You have to keep in mind that the VAST majority of people on this board have modified their vehicles and that most of the problems you are reading about are most likely related in one way or another to those modifications.
 

·
Registered
Joined
·
607 Posts
Discussion Starter #7
Speaking of systems...I have a MMATS amp and for some reason when it's really cold I lose all power to my left speaker...but only when it's really cold. Have any idea what could cause that?
 
1 - 7 of 7 Posts
Top