TTORA Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter #1
04 w/ Supercharger and all the Fuel upgrades installed:
Plugs, wires,
330 injectors
FTC-017B
190 Walbro
2.2 Pulley
Billet Crankshaft Pulley, etc.

...start-up Fuel map installed. It did start initially, but would shut down at idle, had to keep foot in the throttle to keep it up to 1000rpms. Truck WILL NOT start now at all. Turns over fine, even got a Brand new Battery.
I do not have an OBII Scanner presently.

Any advice and help appreciated.
Yes I have called Gadget.
Anyone in Southeast Georgia for hands on tuning?
Text or call 912-996-4091
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Did you touch the start up map at all? i tweaked mine a bit after the initial start up just to get it running a bit smoother. When you were at the 1000rpm what was the a/f ratio? Also a 2.0 pulley?
 

·
Registered
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter #3
No I did not touch map at all. Downloaded from Gadget email and right into the truck.
 

·
Registered
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter #4
Ok guys here is the code it had.

CEL P0118-ECT
Circuit High Output
Engine Coolant Temp Sensor High
 

·
Registered
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter #5
OBD says Coolant temp is -40
 

·
Registered
Joined
·
320 Posts
Discussion Starter #7
Ok so sensor problem fixed. Truck starts great. Runs ok.

still idles low and wil eventually shut off do to very low idle.
New CEL is P0031-AFR/o2
Heater Control Circuit Low B1-S1
 
1 - 7 of 7 Posts
Top